Sjukstuga

Här gör vi inte många knop, varken Håkan eller jag. Själv drabbades jag av magsjukan i veckan och har mest sovit mig igenom sjukdagarna. Idag känns det lite bättre och febern är borta. Håkan känner sig inte helt hundra han heller så vi gör så lite som möjligt, eller det vi orkar ska man kanske säga.

Vi fick en chromecast i julklapp och den har vi nu kopplat in i TVn. Sååå skönt att kunna kolla på lite större skärm utan att behöva släpa med sig datorn in i TV-rummet och härja med en massa sladdar. Supersmidigt! Man är dock lite begränsad i utbudet än så länge. SVT och TV4 kör vi hittills, 5an funkar inte. Än iaf. I framtiden blir det fiber i detta hus och då blir det "riktig" TV. 

Annars lunkar det på i bebis-väntar-läget. Just idag har vi 70 dagar kvar till beräknad nedkomst, men det kan ju bli både innan och efter. Vi får vänta och se helt enkelt. Har foglossning som behandlas med akupunktur hos sjukgymnasten en gång i veckan och hittills känns det som det faktiskt hjälper en del. 
Vagn, babyskydd, säng och lite tillbehör var vi och köpte förra helgen. Kläder finns och lite hygienprylar. Ska gå igenom lådorna jag har och se vad vi behöver komplettera med, men i det stora har vi nog mycket av det viktigaste hemma. Ska väl mest se till att få det på plats. Där spjälsängen ska stå, i vårt sovrum, stor just nu ett stort bord. Sen är det blivande barnrummet överbelamrat med möbler som vi inte ska spara på. Men de är för tunga för att jag ska orka hjälpa till att få ut dem, så de får stå kvar tills vi kan få lite hjälp helt enkelt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar