Hej vad det går

Var hos barnmorskan igår morse innan jobbet. Gick in i vecka 33 i söndags (32+3 idag). Allt såg bra ut. Det tuffar liksom på i lagom takt. En sådär 7-9 veckor kvar innan vi kan få hålla vår bebis i famnen. Typ.

Bltr: 109/80
Blskr: 7,0
SF-mått: 32 cm
HF: 138 slag/minut
Vikt: +10 kg

Vi grejar på för fullt här hemma med badrumsrenoveringen. Vi har gjort klart allt vi kan själva just nu, nu är det rörmokaren som ska komma hit och installera allt vattenrelaterat och montera upp inredningen, sen har vi äntligen ett fungerande badrum på nedervåningen. Ska bli så himla skönt! 
När det är färdigt kan vi montera skötbordet som ska stå där inne. 

På tal om bebis och möbler så monterade jag spjälsängen i helgen och bäddade i måndags, så nu står den redo i ett hörn i vårt sovrum och bara väntar på att få användas. Och så var Håkans föräldrar här i helgen och hjälpte oss att bära ut möblerna som står i blivande barnrummet så nu är det snart tomt också. Blev en byrå kvar som bebisens kläder ska ligga i, sen får vi väl se vad som hamnar där inne så länge. Men känns skönt att bit för bit förbereda bebis ankomst till våra liv. Alla kläder och textilier är tvättade och redo att läggas ner i byrån. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar