Om mig

Hej!

Jenny heter jag och bor i Hornsved, utanför Ingatorp, tillsammans med min man Håkan och vår son Erik. Vi gifte oss sommaren 2016, fick barn våren 2017, har ett hus på landet och är ägare till en hund som heter Timjan.

Jag är ursprungligen från Nybro, men när det var dags att ta relation ett steg längre än att "bara" vara ihop tog jag mitt pick och pack och flyttade in hos honom i hans lägenhet i Hultsfred. Det var hösten 2014 och sedan dess har vi hunnit köpa både hus och hund, och flyttat igen. Jag har också hunnit med att "uppgradera" mig från omsorgsassistent till undersköterska och jobbar just nu som resurs på en förskola. Eller ja, just nu är jag mammaledig och kommer vara så ett tag till då vi väntar vår andra lilla plutt som är beräknad till maj. 

Februari 2013 fick jag diagnosen Graves sjukdom (giftstruma) och i oktober samma år genomgick jag en total tyreoidektomi (borttagning av hela sköldkörteln). Bloggen har därför tidigare till viss del handlat om min kamp för att bli "frisk" igen och få orken tillbaka. Jag måste lära mig att leva med livslång medicinering.

Så välkommen att se vad jag har att dela med mig av!